پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز پنجشنبه ، 1403/09/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج با اشاره به اهمیت مصرف میوه و سبزیجات در سلامتی، اظهار داشت: میوه ها منابع غنی از انواع ویتامین ها، آنتی اکسیدانها، انواع املاح و فیبر می باشند، آنتی اکسیدانها برای سلامتی و شادابی و کاهش فرایند پیری و سرطان ضروری هستند.

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج با اشاره به اهمیت مصرف میوه و سبزیجات در سلامتی، اظهار داشت: میوه ها منابع غنی از انواع ویتامینها، آنتی اکسیدانها، انواع املاح و فیبر می باشند، آنتی اکسیدانها برای سلامتی و شادابی و کاهش فرایند پیری و سرطان ضروری هستند.


به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج، انیس نیک فطرت ابراز داشت: میوه های غنی از ویتامین ث شامل انواع  مرکبات (مانند: پرتغال، نارنگی، لیمو ترش، لیمو شیرین) و انواع توت ها می باشند که در ترمیم زخم ها و افزایش جذب آهن نقش مهمی دارند و میوه های غنی از ویتامین آ عبارتند از طالبی، خرمالو، شلیل و هلو که مصرف این گروه نیز در جلوگیری از خرابی و خشکی پوست، افزایش مقاومت بدن در برابر عفونت و سلامت چشم نقش مهمی دارد.


 وی تصریح کرد: برای افراد بزرگسال سالم روزانه2-4 واحد از میوه ها توصیه می شود و حتما روزانه مصرف میوه و سبزیجات را به صورت خام در وعده های غذایی بگنجانید.


کارشناس تغذیه ورژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع) در ادامه افزود: تنوع را در مصرف میوه ها رعایت کنید، زیرا ترکیب و خواص میوه ها متفاوت است، مثلا: گیلاس و آلبالو و توت با سرطان می جنگند و سیب مقدار زیادی فیبر دارد و پرتغال و کیوی مقدار زیادی ویتامین ث دارند.


وی تاکید نمود: آبمیوه های طبیعی را مصرف کنید زیرا آب میوه های مصنوعی در یک لیوان مقدار شکر زیادی دارند و میوه های خشک بخورید ولی توجه داشته باشید که قند بالایی دارند. در هر فصل از سبزی همان فصل مصرف کنید و تا جایی که میتوانید به صورت خام و از پخت طولانی مدت سبزی ها پرهیز شود.


نیک فطرت در پایان خاطر نشان کرد: روزانه از میوه ها و سبزی های غنی از ویتامین ث و حداقل یک روز در میان از میوه ها و سبزی های غنی از ویتامین آ استفاده کنید و مصرف روزانه میوه و سبزیجات فراموش نشود.