کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج با اشاره به اهمیت مصرف میوه و سبزیجات در سلامتی، اظهار داشت: میوه ها منابع غنی از انواع ویتامین ها، آنتی اکسیدانها، انواع املاح و فیبر می باشند، آنتی اکسیدانها برای سلامتی و شادابی و کاهش فرایند پیری و سرطان ضروری هستند.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج با اشاره به اهمیت مصرف میوه و سبزیجات در سلامتی، اظهار داشت: میوه ها منابع غنی از انواع ویتامینها، آنتی اکسیدانها، انواع املاح و فیبر می باشند، آنتی اکسیدانها برای سلامتی و شادابی و کاهش فرایند پیری و سرطان ضروری هستند.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج، انیس نیک فطرت ابراز داشت: میوه های غنی از ویتامین ث شامل انواع مرکبات (مانند: پرتغال، نارنگی، لیمو ترش، لیمو شیرین) و انواع توت ها می باشند که در ترمیم زخم ها و افزایش جذب آهن نقش مهمی دارند و میوه های غنی از ویتامین آ عبارتند از طالبی، خرمالو، شلیل و هلو که مصرف این گروه نیز در جلوگیری از خرابی و خشکی پوست، افزایش مقاومت بدن در برابر عفونت و سلامت چشم نقش مهمی دارد.
وی تصریح کرد: برای افراد بزرگسال سالم روزانه2-4 واحد از میوه ها توصیه می شود و حتما روزانه مصرف میوه و سبزیجات را به صورت خام در وعده های غذایی بگنجانید.
کارشناس تغذیه ورژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع) در ادامه افزود: تنوع را در مصرف میوه ها رعایت کنید، زیرا ترکیب و خواص میوه ها متفاوت است، مثلا: گیلاس و آلبالو و توت با سرطان می جنگند و سیب مقدار زیادی فیبر دارد و پرتغال و کیوی مقدار زیادی ویتامین ث دارند.
وی تاکید نمود: آبمیوه های طبیعی را مصرف کنید زیرا آب میوه های مصنوعی در یک لیوان مقدار شکر زیادی دارند و میوه های خشک بخورید ولی توجه داشته باشید که قند بالایی دارند. در هر فصل از سبزی همان فصل مصرف کنید و تا جایی که میتوانید به صورت خام و از پخت طولانی مدت سبزی ها پرهیز شود.
نیک فطرت در پایان خاطر نشان کرد: روزانه از میوه ها و سبزی های غنی از ویتامین ث و حداقل یک روز در میان از میوه ها و سبزی های غنی از ویتامین آ استفاده کنید و مصرف روزانه میوه و سبزیجات فراموش نشود.